Directievoering & toezicht

Wat kunnen we voor u betekenen?

Onze specialisten combineren hun gevoel voor techniek met een dynamische en flexibele aanpak.

Directievoering

Het voeren van directie betreft het vertegenwoordigen van de opdrachtgever. Onze directievoerder bewaakt de financiën, de planning en het contract. Wij verzorgen de directievoering van alle civiele en infrastructurele werken. Met een eigen programma voor bestekadministratie begeleiden wij uw complete uitvoeringstraject en borgen daarbij uw kwaliteitseisen.

Toezicht

De toezichthouder is namens de directievoerder het aanspreekpunt voor alle partijen die bij de uitvoering betrokken zijn. Onze ervaring maakt dat wij problemen op een praktische en kostenbesparende manier oplossen. Met behulp van ons toetsings- en keuringsplan voeren wij tijdig de juiste registraties uit.

Om de uitvoering van uw bouwproject soepel en correct te laten verlopen is een duidelijke projectorganisatie met adequate verslaglegging vereist. Gedurende de uitvoeringsfase sturen wij aan op intensieve samenwerking en informatieuitwisseling tussen de opdrachtgever en uitvoerende partijen.

Terug naar overzicht

Onze diensten op gebied van directievoering & toezicht:

  • Keuringen
  • Toezicht
  • Systeem gerichte contractbeheersing (SCB)
  • Directievoering
  • Besteksadministratie
Directievoering & toezicht

Gerelateerd nieuws

Sanering in Wageningen gaat van start

Sanering in Wageningen gaat van start

Woensdag 12 september 2018

Aanstaande maandag gaat de sanering van de vervuilde grond in Wageningen van start. Het betreft de woningen aan de

Lees verder

Gerelateerd project

Amerongen regenwaterproof

Amerongen regenwaterproof

Het rioolstelsel in Amerongen kan de grote hoeveelheid water tijdens een hevige regenbui niet altijd aan. Een beperkte afvoercapaciteit van regenwater kan in combinatie met extreme neerslag leiden tot wateroverlast op straat, in tuinen of kelders. De gemeente Utrechtse Heuvelrug legde bij BOOT de vraag neer welke aanpassingen nodig zijn om het wateroverlast in de toekomst te voorkomen en het aantal overstorten van vuilwater op de uiterwaarden te beperken.

Lees verder

Contactpersoon

Geert Westerhof

Geert Westerhof
Toezichthouder/directievoerder

Tel: 0318-527600
Mob. tel.: 06-27876216

Neem contact op met Geert Westerhof