Infrastructuur

Infrastructuur: van projectmanagement tot aanbesteding    

Waarom is ingenieursbureau BOOT de juiste partner voor infrastructuur?

 1. BOOT heeft als ingenieursbureau aandacht voor zowel het proces als de techniek in de infrastructuur. Wij leveren u gespecialiseerde dienstverlening op het gebied van infrastructuur, zoals ontwerp, aanleg, beheer en inpassing in de omgeving. Hierbij bieden onze ingenieurs innovatieve en realistische oplossingen voor infrastructuur. BOOT zorgt voor een optimale benutting van nieuwe of bestaande infrastructuur.
   
 2. Wij managen uw infrastructuur project adequaat, gestructureerd en betrokken. Projectmanagement bij BOOT is er op gericht om risico’s te voorkomen of te beheersen.
   
 3. Onze projectcommunicatie kenmerkt zich door goed luisteren, informeren, kennisoverdracht en advies. Dit zorgt voor draagvlak bij betrokkenen.
   
 4. Ingenieursbureau BOOT bouwt aan goede klantrelaties. We ontzorgen u als organisatie, leveren kwaliteit en u heeft één aanspreekpunt bij BOOT. De ingenieurs bij BOOT zijn op elkaar ingespeeld en hebben zich in de praktijk bewezen.
   
 5. Ingenieursbureau BOOT kenmerkt zich door flexibiliteit. We hebben als ingenieursbureau een breed pallet aan engineerings- en adviesdiensten met betrekking tot infrastructuur in eigen huis: riolering, verkeerskunde, verhardingen, bodemverontreiniging en- sanering, geohydrologie, geo-informatie, groen, flora en fauna. Hierdoor kunnen wij als ingenieursbureau snel reageren op veranderende omstandigheden of uitgangspunten.
   

Terug naar overzicht

Onze diensten op gebied van infrastructuur:

 • Ontwerp
 • Voorbereiding
 • Aanbesteding
 • Beheer
 • Projectmanagement
 • Bestek
 • Uitvoering
 • RAW bestek
Infrastructuur

Gerelateerd nieuws

BOOT tekent raamcontract met Utrechtse Heuvelrug

BOOT tekent raamcontract met Utrechtse Heuvelrug

Vrijdag 27 oktober 2017

BOOT levert de komende jaren diverse ingenieursdiensten voor een grootschalig afkoppel-/herinrichtingsproject in Am

Lees verder

Gerelateerd project

Beleefbaar maken voormalig Romeins Castellum Fectio te Bunnik

Beleefbaar maken voormalig Romeins Castellum Fectio te Bunnik

Het project betreft het beleefbaar maken van het voormalig Romeins Castellum Fectio die 2000 jaar geleden op het terrein aanwezig was.

Lees verder

Contactpersoon

Hendrik Beihuisen

Hendrik Beihuisen
Projectleider Geo-informatie

Tel: 0318-527600
Mob. tel.: 06-53351417

Neem contact op met Hendrik Beihuisen