Stresstest

Waarom stresstest?

Ingenieursbureau BOOT heeft een aantal stresstesten ontwikkeld waarmee de kwetsbare plekken van het stedelijk watersysteem in beeld worden gebracht. Door middel van deze stresstesten wordt inzicht verkregen in de locatie van de kwetsbare plekken en de achterliggende oorzaak van deze kwetsbaarheid. Het verkregen inzicht vormt een goede basis om samen met de betrokken partijen te werken aan de voorliggende klimaatopgaven.

Met de door ingenieursbureau BOOT ontwikkelde stresstesten wordt inzicht verkregen in het functioneren van het rioolstelsel, de oppervlakkige afstroming en de interactie tussen deze twee componenten.

Borging waterstysteem

Ingenieursbureau BOOT heeft ruime ervaring met het in beeld brengen van het functioneren van het stedelijk watersysteem. Daarnaast behoort het opstellen van een doelmatig maatregelplan om het functioneren van het stedelijk watersysteem te borgen en te verbeteren tot de expertises van Ingenieursbureau BOOT. En onze expertise gaat verder: wij als ingenieurs hebben de kennis om uw maatregelen te vertalen naar een praktisch bestek en hebben de kunde om u en uw aannemer te begeleiden tijdens de aanleg. Wij denken graag met u mee! Bel ons voor een vrijblijvende afspraak!

Terug naar Stedelijk water en Riolering

Stresstest

Contactpersoon

Bertrick van den Dikkenberg

Bertrick van den Dikkenberg
sr. Adviseur Stedelijk Water en Riolering

Tel: 0318-527600
Mob. tel.: 06-57719549

Neem contact op met Bertrick van den Dikkenberg