BOOT lanceert Asbestosmanager

BOOT lanceert Asbestosmanager

Dinsdag 13 februari 2018

Verloren asbestrapporten, verspreide of verlopen inventarisatiegegevens, onduidelijkheid over de aanwezigheid van asbest in een woning, als vastgoedeigenaar is het niet eenvoudig zicht te houden op de actuele stand van zaken rondom asbestinventarisatie en- sanering. Dat is jammer, want onduidelijkheid zorgt voor uitloop, onnodige kosten en frustratie. Voor u wellicht een herkenbaar probleem?

Vanuit onze jarenlange expertise binnen de asbestbranche bleek een sterkte behoefte naar structuur. Vanuit deze wens van de gebruikers is Asbestosmanager gelanceerd. Asbestosmanager is een online tool die op gemakkelijke wijze inzicht  biedt in de (mogelijke) aanwezigheid van asbest in een woning. U krijgt een duidelijk overzicht op woningniveau en kunt zoeken op specifieke asbesttoepassingen. De tool is betrouwbaar, overal te raadplegen, actueel en afgestemd op uw persoonlijke behoefte.

Meer weten? Sietse de Jager vertelt u er graag alles over. Hij is te bereiken via 06-53351352 of laat een bericht achter via ss.dejager@buroboot.nl

Terug naar overzicht

Gerelateerde dienst

Asbestonderzoek & advies

Asbestonderzoek & advies

Deskundig advies BOOT geeft u deskundig advies omtrent asbest. Bij het uitvoeren van asbestinventarisaties k

Lees verder